TRE Moduuli 1 -kurssi, 18.–20.1.2022 Helsinki
18449
page-template-default,page,page-id-18449,page-child,parent-pageid-15887,bridge-core-2.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

TRE Moduuli 1 -kurssi, 18.–20.1.2022 Helsinki

TRE® Moduuli 1 -kurssi pidetään 18.–20.1.2022 Helsingissä

TRE-STRESSINPURKU

TRE-stressinpurku eli TRE® on yksinkertainen ja helposti omaksuttava kehon liikkeistä koostuva itsehoitomenetelmä, jonka vaikutuksen ilmenevät nopeasti. TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Menetelmä käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin. TRE auttaa selviämään stressiä, jännityksiä ja traumoja aiheuttaneista kokemuksista.

TRE-menetelmää hyödynnetään laaja-alaisesti omaa työnkuvaa rikastuttavana menetelmänä muun muassa työterveyden, fysio- ja psykoterapian, sosiaaliohjauksen, kasvatuksen, työnohjauksen, taiteen ja urheilun parissa. TRE-menetelmä on toiminut myös kysyttynä palveluna usealla hyvinvointiyrittäjällä ja menetelmä on antanut hyvän alun hyvinvointialan yrittäjyyteen tähtäävälle.

TRE-ohjaajakoulutus koostuu kahdesta kolmen päivän kurssista (Moduuli 1 ja 2) ja kahdeksasta harjoituspäivästä. TRE-ohjaajakoulutuksen aloittava TRE Moduuli 1 -kurssi pidetään 18.–20.1.2022 Helsingissä. TRE Moduuli 1 on avoin kurssi kaikille TRE-harjoittelusta kiinnostuneille ja siihen voi osallistua myös ilman, että jatkaa TRE -ohjaajakoulutusta kurssin jälkeen.

 

TRE-ohjaajakoulutuksen yleisesite TÄSTÄ

 

AIKA JA PAIKKA
Moduuli 1: ti 18.1. klo 17.00–20.00, ke 19.1. klo 9–16 ja to 20.1. klo 9.00–15.00

Kolmen päivän Moduuli 1 -kurssi on kaikille avoin jatkokurssi TRE-aloituskurssille ja TREtä jo harrastaneille. Moduuli 1 -kurssin suorittamisen jälkeen voit aloittaa TRE-ohjaajakoulutuksen. Moduulin suoritus on voimassa yhden vuoden, tai kauemminkin, jonka aikana voit aloittaa TRE-ohjaajakoulutuksen.

Kurssi pidetään Jyrki Rytilän Studio Kiskotekassa.
Sen osoite on Kirvesmiehenkatu 10 A, 2. kerros.

Tila sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Herttoniemen metroasemalta, ja kadulta löytyy ilmaisia pysäköintipaikkoja, mikäli tulet omalla autollasi.

Työhuoneeseen pääset soittamalla alaovella alinta summeria, huoneen numero on 1234. Kiipeä suoraan toiseen kerrokseen, Jyrki päästää sinut sisään käytävästä. Mikäli tulee mitään ongelmia, voit soittaa: Jyrki 040 558 6466.

Kurssi pyritään pitämään lähiopetuksena, koronarajoitukset voivat kuitenkin vaikuttaa tilanteeseen, jolloin kurssi pidetään etäopetuksena.

 

KOULUTTAJA
TRE® Certification Trainer, DI, Jyrki Rytilä.

 

INVESTOINTI
Moduuli 1 -kurssi: 480,00 € (+ alv 24 %) = 595,20 €

 

VARUSTUS
Liikuntaan soveltuva vaatetus, muistiinpanovälineet ja jumppamatto.

 

ENNAKKOVAATIMUKSET
Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. TRE:n aloittamista ei suositella raskaana oleville. Jos olet epävarma oman sairautesi suhteen, juttele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä.

 

ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUT
Ilmoittautumiset TÄÄLLÄ

Jos kaipaat neuvoja ilmoittautumisen suhteen, niitä löytyy TÄÄLTÄ

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (max. 8 henkilöä).

Tiedustelut: Ilmoittautumisesta ja muusta teknisestä: Mari mari.trefinland@gmail.com

Kurssin sisällöstä: Jyrki jyrki.rytila@icloud.com, puh. 040 558 6466.