TRE-jatkokurssit, Kiskoteka 2021 Helsinki
18073
page-template-default,page,page-id-18073,page-child,parent-pageid-15595,bridge-core-2.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

TRE-jatkokurssit, Kiskoteka 2021 Helsinki

TRE-stressinpurkuliikkeiden jatkokurssi vuonna 2021 Helsingissä

SISÄLTÖ

TRE Finland tarjoaa nyt TRE:n harrastajille uuden monialaisen jatkokurssin kehollisiin menetelmiin!

 

Jatkokurssilla hyödynnetään uutta Kiskoteka-menetelmää. Kiskoteka-taukoliikunta on kehon sisäsyntyisiin voimavaroihin perustuva menetelmä. Se on yksinkertainen, helposti omaksuttava, ja se edistää hyvää työelämää.

 

Jyrki Rytilä on kehittänyt menetelmän yli 20 vuoden aikana. Se perustuu kehon luonnolliseen kykyyn purkaa stressiä sekä parantaa resilienssiä ja kontaktia. Sitä on opetettu jo nyt ympäri maailmaa yksilöille ja ryhmille; yksityisille kansalaisille ja organisaatioiden työntekijöille. Kiskoteka on menetelmänä testattu jo useissa yrityksissä ja yhteisöissä, kuten Marimekko, Sanoma Media Finland, ja VillageWorks.

 

Kiskoteka pohjautuu kehossa valmiina olevan luontaisen liikepotentiaalin käyttöönottoon ja hyödyntämiseen. Harjoite ei vaadi ennakkovalmisteluja, ei erillisiä välineitä eikä tiloja. Se on helppo ottaa käyttöön ja ylläpitää.

 

Kiskoteka lisää tutkitusti hyvinvointia, vähentää oireita ja ongelmia, sekä parantaa toimintakykyä ja sosiaalista vuorovaikutusta. Menetelmän kehittämisen taustalla on Työsuojelurahaston rahoittama hanke, jonka loppuraporttiin voit tutustua täällä.

 

AJAT JA PAIKKA
TRE-jatkokurssi kestää kuusi tapaamiskertaa (6 x 2 tuntia).

ti 21.9. klo 18.00–20.00
ti 5.10. klo 18.00–20.00
ti 19.10. klo 18.00–20.00
ti 2.11. klo 18.00–20.00
ti 16.11. klo 18.00–20.00
ti 30.11. klo 18.00–20.00

 

Paikkana on Studio Kiskoteka, Jyrki Rytilän työhuone.

Sen osoite on Kirvesmiehenkatu 10 A, 2. kerros. Löydät sen täältä:


Tila sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Herttoniemen metroasemalta, ja kadulta löytyy ilmaisia pysäköintipaikkoja, mikäli tulet omalla autollasi.

 

Työhuoneeseen pääset soittamalla alaovella alinta summeria, huoneen numero on 1234. Kiipeä suoraan toiseen kerrokseen, Jyrki päästää sinut sisään käytävästä. Mikäli tulee mitään ongelmia, voit soittaa: Jyrki 040 558 6466.

 

VARUSTUS
Ota mukaasi jumppamatto ja pieni tyyny pään alle. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin. Vältä hajusteiden käyttämistä.

 

ENNAKKOVAATIMUKSET
Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. TRE:n aloittamista ei suositella raskaana oleville. Jos olet epävarma oman sairautesi suhteen, juttele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä.

 

KOULUTTAJA
TRE® Certification Trainer, diplomi-insinööri, Jyrki Rytilä. Jyrki vastaa TRE-ohjaajakoulutuksista ja TRE:n kehittämisestä Suomessa.

 

INVESTOINTI
Kurssin hinta on 200 € (+ alv 10 %).

 

Koulutuksen voit maksaa ilmoittautumisen yhteydessä tai laskulla. Mikäli haluat maksaa Smartum- tai Edenred-seteleillä, tilaa lasku ja lähetä sähköpostia!

 


ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUT

Kurssille otetaan 8 osallistujaa.

Voit ilmoittautua täällä.

 

Jos kaipaat ohjeita ilmoittautumiseen, niitä löytyy TÄÄLTÄ

 

 

Tiedustelut sisällöstä: Jyrki puh. 040 558 6466 tai jyrki.rytila(at)icloud.com
Tiedustelut laskutuksesta: Mari mari.trefinland(at)gmail.com