Lapset, nuoret ja TRE 11.–12.12.2021 Verkkokoulutus
18030
page-template-default,page,page-id-18030,page-child,parent-pageid-15887,bridge-core-2.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Lapset, nuoret ja TRE 11.–12.12.2021 Verkkokoulutus

Lapset, nuoret ja TRE -koulutus sertifioiduille TRE-ohjaajille ja TRE-ohjaajakoulutuksessa oleville la 11.12.–su 12.12.2021, Zoom-etäyhteys

 

SISÄLTÖ

Tervetuloa syventämään TRE-osaamistasi lasten ja nuorten parissa työskentelyyn. Lapset, nuoret ja TRE -koulutusviikonloppuna saat välineitä ja tietoa TRE:n hyödyntämisestä pienten lasten (alle kouluikäiset) sekä kouluikäisten lasten ja nuorten kanssa. Päivien ohjelma koostuu kokemuksellisista, lapsille ja nuorille sovelletuista TRE-harjoitteista sekä luennoista, joissa käydään läpi erityispiirteitä liittyen kyseisiin ikäkausiin ja kehitysvaiheisiin. Kuulet koulutuksessa myös Kajaanin varhaiskasvatuksessa toteutetusta 4kk:n TRE-prosessista (alle kouluikäiset) sekä ”Piileskelevä liike” -tutkimushankkeesta (2019-2020) nuorten aikuisten ja aikuisten parissa.

 

Kun kehon stressitaso syystä tai toisesta nousee liian korkealle, sosiaalinen sitoutuminen, yhteistyökyky ’kääntyy pois päältä’ ja hermostomme alkaa käyttää evolutiivisesti vanhempia toimintamalleja: taistele/pakene tai lamaannu -toimintoa. Lapsilla, nuorilla ja nuorilla aikuisilla nämä tilat näkyvät muun muassa seuraavasti: alivireystila vetäytymisenä, passiivisuutena ja ylivireystila hyökkäävyytenä, levottomuutena tai keskittymiskyvyttömyytenä. TRE:n avulla, neurogeenisen purkumekanismin kautta voidaan vahvistaa osallisuutta ja sosiaalisen sitoutumisen tilaa.

 

ENNAKKOVAATIMUKSET

Kurssille on ennakkovaatimuksena TRE-ohjaajuus tai TRE-ohjaajakoulutuksessa loppusuoralla oleminen.

 

AIKA JA PAIKKA

Lauantai 11.12.2021 klo 10.00–16.00
Sunnuntai 12.12.2021 klo 9.00–15.00

Zoom-etäyhteys

 

VARUSTUS

Vakaa nettiyhteys, tietokone, oma rauhallinen tila sekä jumppamatto, viltti ja pieni tyyny pään alle tarvittaessa. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin.

 

KOULUTTAJA

Kirsi Törmi on TRE® Certified Trainer, tanssitaiteen tohtori, hahmoterapeutti, työnohjaaja, sosionomi (AMK) ja psykoanalyyttisen psykoterapian opiskelija. Kirsi toimii Väestöliiton terapeuttina ja työnohjaajana Kajaanissa. Hän on työskennellyt kriisityöntekijänä Kainuun kriisikeskuksessa sekä tutkijatohtorina Taideyliopiston tutkimuskeskus CERADAssa. Kirsin erityisosaamisalueena ovat toimijuuden, osallisuuden ja kehotietoisuuden traumasensitiiviset prosessit. Kirsi on työskennellyt intensiivisesti lasten ja nuorten parissa toimiessaan lasten ja nuorten kulttuurin läänintaiteilijana (tanssitaide) 2002-2004 ja hän on opettanut tanssia ja luovaa liikkumista vuosien varrella lapsille ja nuorille, myös lastenkotien ympäristöissä. Törmi on osallistunut ”TRE with Children” -koulutukseen hahmoterapeutti ja TRE-kouluttaja Melanie Salmonin johdolla ja Kirsi on osallistunut kansainvälisiin TRE-jatkokoulutuksiin Amsterdamissa ja Kroatiassa. Tällä hetkellä hän on mukana TRE & Research -verkostossa.

 

INVESTOINTI

Koulutuksen hinta on 270 € + alv 24 % (64,80 €), yht. 334,80 € sisältäen koulutuksen ja sähköisesti jaettavat luentomateriaalit. Koulutus laskutetaan noin kaksi viikkoa ennen koulutusviikonloppua, lasku lähetetään sähköpostitse.

 

ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUT

Ilmoittautumiset sähköpostitse pe 19.11.2021 mennessä Kirsi: kirsitormi(at)icloud.com ja tiedustelut sähköpostitse tai puh. 050 308 0203. Koulutusryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu, jos ilmoittautuneita on min. 12 henkilöä.

Lämpimästi tervetuloa!