Lapset, nuoret ja TRE 19.–20.6.2021 Kouvola
18030
page-template-default,page,page-id-18030,page-child,parent-pageid-15887,bridge-core-2.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Lapset, nuoret ja TRE 19.–20.6.2021 Kouvola

Lapset, nuoret ja TRE -koulutus TRE-ohjaajille ja TRE-ohjaajakoulutuksessa oleville la 19.6.–su 20.6.2021, Kouvola

 

SISÄLTÖ

Tervetuloa syventämään TRE-osaamistasi lasten ja nuorten parissa työskentelyyn. Lapset, nuoret ja TRE -koulutusviikonloppuna saat välineitä ja tietoa TRE:n hyödyntämisestä pienten lasten (alle kouluikäiset) sekä kouluikäisten lasten ja nuorten kanssa. Päivien ohjelma koostuu kokemuksellisista, lapsille ja nuorille sovelletuista TRE-harjoitteista sekä luennoista, joissa käydään läpi erityispiirteitä liittyen kyseisiin ikäkausiin ja kehitysvaiheisiin. Kuulet koulutuksessa myös Kajaanin varhaiskasvatuksessa toteutetusta 4kk:n TRE-prosessista (alle kouluikäiset) sekä ”Piileskelevä liike” -tutkimushankkeesta (2019-2020) nuorten aikuisten ja aikuisten parissa.

 

Kun kehon stressitaso syystä tai toisesta nousee liian korkealle, sosiaalinen sitoutuminen, yhteistyökyky ’kääntyy pois päältä’ ja hermostomme alkaa käyttää evolutiivisesti vanhempia toimintamalleja: taistele/pakene tai lamaannu -toimintoa. Lapsilla, nuorilla ja nuorilla aikuisilla nämä tilat näkyvät muun muassa seuraavasti: alivireystila vetäytymisenä, passiivisuutena ja ylivireystila hyökkäävyytenä, levottomuutena tai keskittymiskyvyttömyytenä. TRE:n avulla, neurogeenisen purkumekanismin kautta voidaan vahvistaa osallisuutta ja sosiaalisen sitoutumisen tilaa.

 

ENNAKKOVAATIMUKSET

Kurssille on ennakkovaatimuksena TRE-ohjaajuus tai TRE-ohjaajakoulutuksessa loppusuoralla oleminen.

 

AIKA JA PAIKKA

Lauantai 19.6.2021 klo 10.00–16.00
Sunnuntai 20.6.2021 klo 10.00–16.00

 

Kouvola, Kuntokeskus ykkönen, Lehtikaari 3, iso jumppasali. Juna-asemalta 2,5km. Molempina päivinä pidämme n. 1 h lounastauon. N. 500 m:n päässä on lounaspaikka ja
paikanpäältä löytyy myös jääkaappi eväitä varten.

HUOM! Koulutus on suunniteltu järjestettäväksi lähiopetuksena (ei hybridi-opetusta). Mikäli lähiopetuksen toteutus estyy koronatilanteen äkillisesti pahentuessa ja rajoitusten tiukentuessa, siirretään opetuksen ajankohtaa kesän jälkeiseen aikaan.

 

VARUSTUS

Ota mukaasi jumppamatto, viltti ja pieni tyyny pään alle tarvittaessa. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin, ota myös lämmintä vaatetta mukaan. Vältä hajusteiden käyttöä.

 

KOULUTTAJA

Kirsi Törmi on TRE® Certified Trainer, tanssitaiteen tohtori, hahmoterapeutti, työnohjaaja, sosionomi (AMK) ja psykoanalyyttisen psykoterapian opiskelija. Kirsi toimii Väestöliiton terapeuttina ja työnohjaajana Kajaanissa. Hän on työskennellyt kriisityöntekijänä Kainuun kriisikeskuksessa sekä tutkijatohtorina Taideyliopiston tutkimuskeskus CERADAssa. Kirsin erityisosaamisalueena ovat toimijuuden, osallisuuden ja kehotietoisuuden traumasensitiiviset prosessit. Kirsi on työskennellyt intensiivisesti lasten ja nuorten parissa toimiessaan lasten ja nuorten kulttuurin läänintaiteilijana (tanssitaide) 2002-2004 ja hän on opettanut tanssia ja luovaa liikkumista vuosien varrella lapsille ja nuorille, myös lastenkotien ympäristöissä. Törmi
on osallistunut ”TRE with Children” -koulutukseen hahmoterapeutti ja TRE-kouluttaja Melanie Salmonin johdolla ja Kirsi on osallistunut kansainvälisiin TRE-jatkokoulutuksiin Amsterdamissa ja Kroatiassa. Tällä hetkellä hän on mukana TRE & Research -verkostossa.

 

INVESTOINTI

Koulutuksen hinta on 270 € + alv 24 % (64,80 €), yht. 334,80 € sisältäen koulutuksen ja pientä välipalaa tauoilla. Koulutus laskutetaan noin kaksi viikkoa ennen koulutusviikonloppua, lasku lähetetään sähköpostitse.

 

ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUT

Ilmoittautumiset sähköpostiin ma 31.5.2021 mennessä Kirsi: kirsitormi(at)icloud.com , ja tiedustelut sähköpostitse tai puh. 050 308 0203. Koulutusryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. HUOM! Jos ilmaisit FB:ssä kiinnostuksesi ja ilmoittauduit, vahvista ilmoittautumisesi s-postitse Kirsille! Koulutus toteutuu, jos ilmoittautuneita on min. 10 henkilöä.

Lämpimästi tervetuloa!