LAPSET, NUORET ja TRE la 27. – su 28.4.2024, Helsinki, Eskus
17157
page-template-default,page,page-id-17157,page-child,parent-pageid-15887,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

LAPSET, NUORET ja TRE la 27. – su 28.4.2024, Helsinki, Eskus

LAPSET, NUORET ja TRE la 27. – su 28.4.2024, Helsinki, Eskus

– täydennyskoulutus sertifioiduille TRE-ohjaajille ja TRE ohjaajakoulutuksessa oleville

 
Lataa koulutuksen esite TÄSTÄ
 

SISÄLTÖ
Tervetuloa syventämään TRE-osaamistasi lasten ja nuorten parissa työskentelyyn. Lapset, nuoret ja TRE -koulutusviikonloppuna saat välineitä ja tietoa TRE:n hyödyntämisestä pienten lasten (alle kouluikäiset), kouluikäisten lasten sekä nuorten kanssa. Päivien ohjelma koostuu kokemuksellisista, lapsille ja nuorille sovelletuista TRE-harjoitteista sekä luennoista, joissa käydään läpi erityispiirteitä liittyen kyseisiin ikäkausiin ja kehitysvaiheisiin. Kuulet koulutuksessa myös Kajaanin varhaiskasvatuksessa toteutetusta 4kk:n TRE-prosessista (alle kouluikäiset) sekä ”Piileskelevä liike” -tutkimushankkeesta (2019-2020) ja ”Ääniä Kainuusta” -prosessista (2023-2024) nuorten aikuisten ja aikuisten parissa.

 

Kuten tiedämme, kun kehon stressitaso syystä tai toisesta nousee liian korkealle, sosiaalinen sitoutuminen, yhteistyökyky ’kääntyy pois päältä’ ja hermostomme alkaa käyttää evolutiivisesti vanhempia toimintamalleja: taistele / pakene tai lamaannu / jähmety -toimintoa. Lapsilla, nuorilla ja nuorilla aikuisilla nämä tilat näkyvät muun muassa seuraavasti: alivireystila vetäytymisenä, passiivisuutena ja ylivireystila esimerkiksi hyökkäävyytenä, levottomuutena tai keskittymiskyvyttömyytenä. TRE:n avulla on mahdollista vahvistaa osallisuutta ja sosiaalisen sitoutumisen tilaa.

 

Koulutuksen voi käydä myös ”omaksi iloksi”, oman TRE-prosessin tukemiseksi ja syventämiseksi. Moni koulutukseen osallistunut on löytänyt koulutuksen teeman myötä uusia tasoja omaan TRE-prosessiin.

 

ENNAKKOVAATIMUKSET
Kurssille on ennakkovaatimuksena TRE-ohjaajuus tai TRE ohjaajakoulutuksessa loppusuoralla oleminen.

 

AIKA JA PAIKKA
Lauantai 27.4.2024 klo 10.00-16.00 Sunnuntai 28.4.2024 klo 9.00-15.00 Esitystaiteen keskus ry – Eskus, Suvilahti, Puhdistamo

 

Kaasutehtaankatu 1/33, 00540 Helsinki Käyntiosoite: Suvilahti, Puhdistamo, rakennus nro 6, 2. krs

 

Molempina päivinä pidämme n. 1h lounastauon. Läheltä löytyy lounaspaikkoja ja paikanpäältä löytyy myös jääkaappi eväitä varten.

 

VARUSTUS
Ota mukaasi jumppamatto, viltti ja pieni tyyny pään alle tarvittaessa. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin, ota myös lämmintä vaatetta mukaan. Vältä hajusteiden käyttöä.

 

KOULUTTAJA

Kirsi Törmi on TRE® Certified Trainer, tanssitaiteen tohtori, hahmoterapeutti, työnohjaaja, sosionomi (AMK) ja psykoanalyyttisen psykoterapian opiskelija. Kirsi toimii Väestöliiton terapeuttina ja työnohjaajana Kajaanissa. Hän on työskennellyt kriisityöntekijänä Kainuun kriisikeskuksessa sekä tutkijatohtorina Taideyliopiston tutkimuskeskus CERADAssa. Kirsi on työskennellyt lasten ja nuorten parissa toimiessaan läänintaiteilijana (tanssitaide, lapset ja nuoret) 2002-2004 ja hän on opettanut tanssia ja luovaa liikkumista vuosien varrella lapsille ja nuorille, myös lastenkotien ympäristöissä. Törmi on osallistunut ”TRE with Children” -koulutukseen hahmoterapeutti ja TRE-kouluttaja Melanie Salmonin johdolla ja Kirsi on osallistunut kansainvälisiin TRE-jatkokoulutuksiin Amsterdamissa ja Kroatiassa sekä verkkovälitteisesti.

 

INVESTOINTI
Koulutuksen hinta on 270€ + alv 24% (64,80€), yht. 334,80€ sisältäen koulutuksen ja pientä välipalaa tauoilla. Koulutus laskutetaan noin kaksi viikkoa ennen koulutusviikonloppua, lasku lähetetään sähköpostitse.

 

ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUT
Ilmoittautumiset sähköpostiin ke 27.3.2024 mennessä
Kirsi: kirsitormi@icloud.com . Tiedustelut sähköpostitse tai puh. 050 308 0203. Koulutusryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. HUOM! Jos ilmaisit FB:ssä kiinnostuksesi ja ilmoittauduit siellä, vahvista ilmoittautumisesi s-postitse Kirsille! Koulutus toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 12.

 

Lämpimästi tervetuloa!