TRE-ohjaajien syyspäivät 22.–23.10.2022 Helsinki
16857
page-template-default,page,page-id-16857,page-child,parent-pageid-15887,bridge-core-2.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

TRE-ohjaajien syyspäivät 22.–23.10.2022 Helsinki

Tervetuloa TRE-ohjaajien syyspäiville la 22.10 – su 23.10.2022 Helsingissä

 

Tervetuloa syventämään omaa TRE-prosessiasi ja jakamaan TRE-ohjauksistasi nousseita ilmiöitä ja kysymyksiä. Päivien ohjelma koostuu Jyrki Rytilän ja Kirsi Törmin ohjaamasta TRE:stä, erilaisista alustuksista sekä työnohjauksellisista keskusteluista. Saamme syyspäivien vieraaksi TRE-ohjaaja Reetta Hagbergin, hänen pro gradu työ ”Änkyttävien aikuisten kokemuksia TRE®-harjoittelusta” valmistui keväällä 2022:  

 

“Kehityksellinen änkytys on puheen sujuvuuden vaikeutta, jonka tunnusmerkkinä on sosiaalisissa tilanteissa esiintyvä eri tavoin takelteleva puhe. Pitkittyessään kehityksellinen änkytys voi kuitenkin alkaa sisältää myös muita oireita, jotka voivat rajoittaa yksilön kykyä olla yhteydessä muihin ihmisiin – kuten traumoilla on tapana tehdä. Esittelen puheenvuorossani logopedian alan pro gradu -työtäni, jossa kartoitin änkyttävien aikuisten kokemuksia TRE-harjoittelusta kuuden viikon ajalta sekä syvennyin aiheeseen liittyviin taustateorioihin niin mielen, kehon kuin vuorovaikutuksenkin tasoilla. Tervetuloa kuulolle! ” – Reetta Hagberg

TRE kehittyy ja uusiutuu ajan mukana, pysy mukana! Syyspäivät on tarkoitettu TRE-ohjaajille ja -ohjaajakoulutuksessa oleville.

 

AIKA JA PAIKKA

Koulutus pidetään la 22.10 – su 23.10.2022 Helsingin Rudolf Steiner -koululla.

Työskentelyajat: lauantaina klo 10-16 ja sunnuntaina klo 9-15.

 

Kurssipaikan osoite:
Helsingin Rudolf Steiner -koulu
Lehtikuusentie 6
00270 Helsinki

 

Kartta on TÄÄLLÄ

 
INVESTOINTI
Kurssin hinta on 200€ + alv 24% eli 248€ sisältäen koulutuksen, pientä välipalaa ja luentomateriaalin.

 
VARUSTUS
Jumppamatto kannattaa ottaa mukaan ja viltti myös, jos sellaista haluaa käyttää. Tarjolla on myös muutamia mattoja ja vilttejä, mutta niistä ei taida riittää kaikille. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin. Vältä hajusteiden käyttämistä.

 
MAJOITTAUTUMINEN JA RUOKAILU
Majoittumisesta pitää huolehtia itse. Käytössämme on keittiönurkkaus ja lähistöllä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä, on ravintoloita (lähinnä pizzerioita). Tarjoamme pientä välipalaa tauoilla.
 
OHJAAJAT

TRE® Certification Trainer, DI, budo-opettaja Jyrki Rytilä vastaa TRE -ohjaajakoulutuksista ja TRE:n kehittämisestä Suomessa.

TRE® Certification Trainer, tanssitaiteen tohtori, hahmoterapeutti Kirsi Törmi työskentelee terapeuttina ja työnohjaajana sekä Väestöliitossa että yksityisvastaanotollaan Kajaanissa.

 

Ilmoittautumiset TÄÄLLÄ

 

Lisäohjeita ilmoittautumiseen löydät täältä.

 

 

TIEDUSTELUT JA LISÄTIETOA

Jyrki puh. 040 558 6466, jyrki.rytila(at)icloud.com
Kirsi puh. 050 308 0203, kirsitormi(at)icloud.com