Kuinka ilmoittaudut kurssille
18082
page-template-default,page,page-id-18082,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Kuinka ilmoittaudut kurssille

Paina Ilmoittaudu-painiketta, joka löytyy kurssin esittelysivulta. Klikattuasi Ilmoittaudu-painiketta pääset kirjautumaan Kongressi-järjestelmään.

  • Käyttäjätunnus on sähköpostisoitteesi
  • Tilaa salasanan tekemistä varten linkki sähköpostiisi Unohtuiko salasana -toiminnon kautta. Salasanan pitää olla ns. ”vahva salasana” (pituus vähintään 10 merkkiä, pieniä ja isoja kirjaimia, numeroita ja erikoismerkki/merkkejä). Emme näe unohtunutta salasanaasi mistään – uusi tietosuoja-asetuskin sen estää.

Kirjautumisen jälkeen sinulle aukeaa valitsemasi kurssin ilmoittautumislomake. Täytä Henkilötietosi ja muista klikata Tilaukset-kohdasta haluamasi kurssi.

 

Valitse maksutapa

Maksuvaihtoehtoina ovat suora korttimaksu (Paytrail), laskutus, jolloin lomake pyytää sinulta laskutusosoitetta tai maksu paikan päällä.

Varaathan maksuvälineen tai laskutusosoitteen valmiiksi saataville, kun ilmoittaudut. Mikäli työnantajasi maksaa laskun, varaathan työnantajan ajantasaisen laskutusosoitteen (postiosoite) valmiiksi saataville, kun ilmoittaudut.

Ilmoittautumisen jälkeen sinun tulisi saada vahvistus sähköpostiisi, ole yhteydessä mari.trefinland(ät)gmail.com jos sitä ei ala kuulua!

 

Mikä on Portaali?

Joillakin kursseilla (kuten Moduuli 1) on käytettävissäsi myös oppimisalusta Portaali. Ilmoittautumisen myötä saat sinne linkin (tai: https://portal.contio.fi/strategogroup/ ). Sinne kirjaudutaan samalla tavalla – käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi, ja saat salasanan tilattua Unohtuiko salasanasi -toiminnon kautta.

Portaalista näet ilmoittautumisesi eri kursseille (menneet ja tulevat) sekä kursseille liittyvät materiaalit. Voit ladata sinne materiaaleja, kuten esseitä ja muuta.

Portaalissa hallinnoit myös omia tietojasi, kuten osoitetietojasi.

 

Tuliko pulmia?

Salasanan vaihto ei onnistu?

  • Järjestelmä vaatii vahvan salasanan: vähintään 10 merkkiä, pieniä ja isoja kirjaimia, numeroita ja erikoismerkki/merkkejä. Iso alkukirjain salasanan alussa ja erikoismerkki lopussa ei valitettavasti riitä, kokemus puhuu.

 

Salasanan vaihtolinkki ei tule perille?

  • Vaihtolinkki voi tulla pienellä viiveellä sähköpostiin.
  • Tarkista tarvittaessa myös roskaposti.

 

Sähköpostiin tullut salasanan vaihtolinkki ei aukea?

  • Koita kopioida linkki selaimeen.

 

Etkö saanut kuittausta ilmoittautumisestasi?

  • Tämäkin on voinut mennä roskapostiin.
  • Jos ei sieltä löydy, on yhteys saattanut katketa ilmoittautuessa, laita meiliä mari.trefinland(at)gmail.com niin katsotaan!

 

 

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää ilmoittautumisesta, ota yhteys: mari.trefinland(at)gmail.com

Kurssin sisältöön liittyvissä huolissa ota yhteys: jyrki.rytila(at)me.com