Lapset, nuoret ja TRE 25.4.–26.4.2020 Kajaani
18030
page-template-default,page,page-id-18030,page-child,parent-pageid-15887,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Lapset, nuoret ja TRE 25.4.–26.4.2020 Kajaani

Lapset, nuoret ja TRE -koulutus TRE-ohjaajille ja TRE-ohjaajakoulutuksessa oleville la 25.4.–su 26.4.2020, Kajaani

 

SISÄLTÖ

Tervetuloa syventämään TRE-osaamistasi lasten ja nuorten parissa työskentelyyn. Lapset, nuoret ja TRE -koulutusviikonloppuna saat välineitä ja tietoa TRE:n hyödyntämisestä pienten lasten (alle kouluikäiset) sekä kouluikäisten lasten ja nuorten kanssa. Päivien ohjelma koostuu kokemuksellisista, lapsille ja nuorille sovelletuista TRE-harjoitteista sekä luennoista, joissa käydään läpi erityispiirteitä liittyen kyseisiin ikäkausiin ja kehitysvaiheisiin. Kuulet koulutuksessa myös Kajaanin varhaiskasvatuksessa toteutetusta TRE-prosessista (alle kouluikäiset) sekä elokuussa käynnistyneestä ”Piileskelevä liike” -tutkimushankkeesta nuorten aikuisten ja aikuisten parissa.

Kun kehon stressitaso syystä tai toisesta nousee liian korkealle, sosiaalinen sitoutuminen, yhteistyökyky ’kääntyy pois päältä’ ja hermostomme alkaa käyttää evolutiivisesti vanhempia toimintamalleja: taistele/pakene tai lamaannu -toimintoa. Lapsilla, nuorilla ja nuorilla aikuisilla nämä tilat näkyvät muun muassa seuraavasti: alivireystila vetäytymisenä, passiivisuutena ja ylivireystila hyökkäävyytenä, levottomuutena tai keskittymiskyvyttömyytenä. TRE:n avulla, neurogeenisen purkumekanismin kautta voidaan vahvistaa osallisuutta ja sosiaalisen sitoutumisen tilaa.

 

ENNAKKOVAATIMUKSET

Kurssille on ennakkovaatimuksena TRE-ohjaajuus tai TRE-ohjaajakoulutuksessa loppusuoralla oleminen.

 

AIKA JA PAIKKA

Lauantai 25.4.2020 klo 10.00–17.00
Sunnuntai 26.4.2020 klo 10.00–16.00

Kajaani, paikka vahvistetaan myöhemmin.
Molempina päivinä pidämme lounastauon.

 

VARUSTUS

Ota mukaasi jumppamatto, viltti ja pieni tyyny pään alle. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin. Vältä hajusteiden käyttöä.

 

KOULUTTAJA

Kirsi Törmi on TRE® Certification Trainer, tanssitaiteen tohtori, hahmoterapeutti, työnohjaaja ja sosionomi. Kirsi toimii Väestöliiton terapeuttina Helsingissä ja Kajaanissa. Kirsin erityisosaamisalueena ovat toimijuuden, osallisuuden ja kehotietoisuuden traumasensitiiviset prosessit, joiden parissa hän työskentelee myös tutkijatohtorina Taideyliopiston tutkimuskeskus Ceradassa. Kirsi on työskennellyt intensiivisesti lasten ja nuorten parissa toimiessaan lasten ja nuorten kulttuurin läänintaiteilijana (tanssitaide) 2002–2004 ja hän on opettanut tanssia ja luovaa liikkumista vuosien varrella lapsille ja nuorille, myös lastenkotien ympäristöissä. Törmi on osallistunut ”TRE with Children” -koulutukseen hahmoterapeutti ja TRE-kouluttaja Melanie Salmonin johdolla ja Kirsi on osallistunut kansainvälisiin TRE-jatkokoulutuksiin Amsterdamissa ja Kroatiassa. Kirsi kuuluu kansainväliseen TRE & Children -tutkimukselliseen verkostoon, jonka kautta työnohjaukselliset kysymykset ja toimivat käytänteet tulevat jaetuksi. Kirsin työnohjaajana ja keskustelukumppanina TRE & Children -verkostossa toimii TRE Trainer Ingrid Regenass Etelä-Afrikasta ja TRE Trainer Jyrki Rytilä Suomesta.

 

INVESTOINTI

Koulutuksen hinta on 270 € + alv 24 % (64,80 €), yht. 334,80 € sisältäen koulutuksen ja pientä välipalaa tauoilla. Koulutus laskutetaan noin kaksi viikkoa ennen koulutusviikonloppua.

 

ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUT

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse Kirsi: kirsitormi@icloud.com ,
puh. 050 308 0203. Koulutusryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.