TRE Finland | Lapset, nuoret ja TRE -koulutus 27.-28. lokakuuta, 2018
17451
page-template-default,page,page-id-17451,page-child,parent-pageid-15887,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Lapset, nuoret ja TRE -koulutus 27.-28. lokakuuta, 2018

Lapset, Nuoret ja TRE -kurssi 27.-28. lokakuuta, 2018
– koulutus TRE-ohjaajille ja TRE -ohjaajakoulutuksessa oleville


SISÄLTÖ
Tervetuloa syventämään TRE-osaamistasi lasten ja nuorten parissa työskentelyyn. Lapset, nuoret ja TRE -koulutusviikonloppuna saat välineitä ja tietoa TRE:n hyödyntämisestä pienten lasten (alle kouluikäiset) sekä kouluikäisten lasten ja nuorten kanssa. Päivien ohjelma koostuu kokemuksellisista, lapsille ja nuorille sovelletuista TRE-harjoitteista sekä luennoista, joissa käydään läpi erityispiirteitä liittyen kyseisiin ikäkausiin ja kehitysvaiheisiin. Kuulet koulutuksessa myös Kajaanin varhaiskasvatuksessa käynnissä olevasta TRE-prosessista (alle kouluikäiset).

Kun kehon stressitaso syystä tai toisesta nousee liian korkealle, sosiaalinen sitoutuminen, yhteistyökyky ’kääntyy pois päältä’ ja hermostomme alkaa käyttää evolutiivisesti vanhempia toimintamalleja: taistele / pakene tai lamaannu -toimintoa. Lapsilla ja nuorilla nämä tilat näkyvät muun muassa seuraavasti: alivireystila vetäytymisenä, passiivisuutena ja ylivireystila hyökkäävyytenä, levottomuutena tai keskittymiskyvyttömyytenä. TRE:n avulla, neurogeenisen purkumekanismin kautta voidaan vahvistaa osallisuutta ja sosiaalisen sitoutumisen tilaa.

ENNAKKOVAATIMUKSET
Kurssille on ennakkovaatimuksena TRE-ohjaajuus tai TRE ohjaajakoulutuksessa loppusuoralla oleminen.

AIKA JA PAIKKA
Kurssi kestää kaksi päivää:
Lauantai 27.10.2018 klo 10.00-17.00, sali 3
Sunnuntai 28.10.2018 klo 10.00-16.00, sali 1

Molempina päivinä pidämme lounastauon. Tiloissa on keittiö ja Eskusta vastapäätä on ravintola Lämpö.

Esitystaiteen keskus ry (Eskus), sali 3 ja 1
Suvilahti, Puhdistamo
Kaasutehtaankatu 1/33
00540 Helsinki
Käyntiosoite:
Suvilahti
Puhdistamo, rakennus nro 6, 2. krs


VARUSTUS
Ota mukaasi jumppamatto, viltti ja pieni tyyny pään alle. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin. Vältä hajusteiden käyttöä. Huom! Paikan päällä ei valitettavasti ole jumppamattoja tarjolla.

KOULUTTAJA
Kirsi Törmi on tanssitaiteen tohtori, hahmoterapeutti, TRE kouluttajakoulutuksessa oleva TRE-ohjaaja, pari- ja seksuaaliterapeutti ja työnohjaajaharjoittelija. Tällä hetkellä Kirsi työskentelee hahmoterapeuttina ja TRE-ohjaajana Väestöliitossa Helsingissä, Kainuun Kriisikeskuksessa Kajaanissa sekä yksityisvastaanotollaan Kajaanissa ja Helsingissä. Kirsi on työskennellyt intensiivisesti lasten ja nuorten parissa toimiessaan lasten ja nuorten kulttuurin läänintaiteilijana (tanssitaide) 2002-2004 ja hän on opettanut tanssia ja luovaa liikkumista vuosien varrella lapsille ja nuorille, myös lastenkotien ympäristöissä.

Törmi on osallistunut ”TRE with Children” -koulutukseen hahmoterapeutti ja TRE-ohjaaja Melanie Salmonin johdolla ja Kirsi kuuluu kansainväliseen TRE & Children -tutkimukselliseen verkostoon, jonka kautta työnohjaukselliset kysymykset ja toimivat käytänteet tulevat jaetuksi. Kirsin työnohjaajana ja keskustelukumppanina TRE & Children -verkostossa toimii TRE Certification Trainer Ingrid Regenass Etelä-Afrikasta ja TRE Certification Trainer Jyrki Rytilä Suomesta.

INVESTOINTI
Koulutuksen hinta on 270€ + alv 24% (64,80€), yht. 334,80€ sisältäen koulutuksen ja pientä välipalaa tauoilla.  Koulutus laskutetaan noin kaksi viikkoa ennen koulutusviikonloppua.

ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUt
Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse Kirsi Törmi: kirsitormi(at)icloud.com, puh. 050 308 0203.
Koulutusryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.