TRE Finland | TRE:tä TRE:lla, kevätpäivä TRE-ohjaajille Tampereelle ti 7.5.2019
16857
page-template-default,page,page-id-16857,page-child,parent-pageid-15887,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

TRE:tä TRE:lla, kevätpäivä TRE-ohjaajille Tampereelle ti 7.5.2019

Kevätpäivä TRE-ohjaajille Tampereella #kehäkolmosenpelkääjät
 
OHJELMA
Tervetuloa syventämään omaa TRE-prosessiasi ja jakamaan TRE-ohjauksistasi nousseita ilmiöitä ja kysymyksiä. Päivän ohjelma koostuu Jyrki Rytilän ja Kirsi Törmin ohjaamasta TRE:stä, työnohjauksellisista keskusteluista sekä erilaisista liikkeellisistä / tanssillisista kehotietoisuusharjoitteista. TRE kehittyy ja uusiutuu ajan mukana, tervetuloa mukaan päivittämään osaamistasi. Kurssi on tarkoitettu TRE-ohjaajille ja -ohjaajakoulutuksessa oleville.
 
AIKA JA PAIKKA

AIKA: Koulutus pidetään tiistaina 7.5.2019 klo 11-17

PAIKKA: NNKY GL-salonki28 B, Satakunnankatu, 33100 Tampere. 


 

Tiloissa on käytössä keittiö, pukuhuoneet ja suihku. Pidämme n. 40min ruokatauon päivän puolessa välissä, voit ottaa omia eväitä mukaan

VARUSTUS
Ota mukaasi jumppamatto ja pieni tyyny pään alle, paikan päällä on myös saatavissa mattoja sekä huopia. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin. Vältä hajusteiden käyttämistä. Voit ottaa omia eväitä mukaan sillä tiloissa on keittiö.

ENNAKKOVAATIMUKSET
Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. TRE:n aloittamista ei suositella raskaana oleville. Jos olet epävarma oman sairautesi suhteen, juttele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä.
 
KOULUTTAJAT
TRE® Certification Trainer, DI, budo-opettaja Jyrki Rytilä vastaa TRE -ohjaajakoulutuksista ja TRE:n kehittämisestä Suomessa.

Tanssitaiteen tohtori, hahmoterapeutti Kirsi Törmi työskentelee terapeuttina, työnohjaajana ja TRE-ohjaajana sekä Väestöliitossa että yksityisvastaanotollaan Helsingissä ja Kajaanissa. Kirsi on TRE -kouluttaja-harjoittelija.
 
INVESTOINTI
Kurssin hinta on 124€ (sis. alv 24%) sisältäen koulutuksen ja pientä välipalaa. Saat laskun noin kaksi viikkoa ennen koulutusta Jyrkiltä. Maksettu kurssimaksu vahvistaa paikkasi. Kerro jos mieluummin maksat paikan päällä käteisellä, kortilla tai Smartum-seteleillä.
 
ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUT
Ilmoittautumiset 15.4.2019 mennessä sähköpostitse Kirsille (kirsitormi(at)icloud.com).

Jyrki puh. 040 558 6466, jyrki.rytila(at)icloud.com
Kirsi puh. 050 308 0203, kirsitormi(at)icloud.com