TRE-aloituskurssit 2020 Helsinki
16490
page-template-default,page,page-id-16490,page-child,parent-pageid-15595,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

TRE-aloituskurssit 2020 Helsinki

TRE-stressinpurkuliikkeiden aloituskurssit vuonna 2020 Helsingissä

SISÄLTÖ
TRE-stressinpurkuliikkeet eli Trauma and Tension Releasing Exercises (TRE) on yksinkertainen ja helposti omaksuttava kehon liikkeistä koostuva itsehoitomenetelmä, jonka vaikutuksen ilmenevät nopeasti. Menetelmän on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija, tohtori David Berceli. TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Menetelmä käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin. TRE auttaa selviämään stressiä, jännityksiä ja traumoja aiheuttaneista kokemuksista voimaannuttavalla tavalla. Saat kehosi takaisin.

TRE-aloituskurssin aikana opit:

  • TRE-stressinpurkuliikkeet sovitettuna omalle kehollesi,
  • TRE:n viitekehyksen, kehon stressireaktiot: niiden syntyminen ja purkaminen,
  • käynnistämään lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin,
  • ohjeet TRE:n itsenäiseen harjoittamiseen ja itsesäätelyyn (ei menetelmän ohjaamiseksi muille).


AJAT JA PAIKKA
TRE-aloituskurssi kestää yhden illan (3,5 tuntia). Samansisältöisiä TRE-aloituskursseja pidetään seuraavina päivinä, muutokset ovat mahdollisia:

 

Maanantai 19.10.2020 klo 17.30 – 20.30 **verkkokurssi**
Maanantai 30.11.2020 klo 17.30 – 21.00
Maanantai 14.12.2020 klo 17.30 – 21.00

 

Paikkana on Esitystaiteen keskus ry (Eskus) sali 2. Eskuksen edessä on runsaasti pysäköintitilaa mutta vain 3h ilmaista (lipulla tai kiekolla).


Esitystaiteen keskus ry:
Suvilahti, Puhdistamo
Kaasutehtaankatu 1/33
00540 Helsinki

 

Käyntiosoite:
Suvilahti
Puhdistamo, rakennus nro 6, 2. krs

 


 

TULO-OHJE
Esitystaiteen keskukseen Suvilahteen pääset metrolla jäämällä pois joko Kalasataman tai Sörnäisten metroasemalta. Muilla julkisilla kannattaa jäädä pois Kurvissa. Kävele muutama minuutti vanhalle kaasulaitokselle Suvilahteen. Talon kulmalla ja oven vieressä lukee kyltissä ”Puhdistamo 6”.
Kun tulet omalla autolla, kannattaa ajaa Sörnäisten rantatietä etelästä pohjoiseen ja kääntyä portista vilhonvuorenkadun risteyksen ja ylikulkusillan jälkeen oikealle Suvilahteen. Edessä näkyy vanhan kaasukellon runko. Aja sitä kohti ja pysäköi siitä oikealla olevan talon vierelle. Kävele vielä oikealle kulman ympäri. Ravintola TBA:ta vastapäätä ja Stadin panimon vieressä on sisäänkäynti Eskukseen. Toinen kerros ja sali 2. Näillä ohjeilla löytänet helposti perille. Navigaattori johtaa usein harhaan. Esitystaiteen keskuksen edessä on runsaasti ilmaista (3h) parkkitilaa.

 

 

VARUSTUS
Ota mukaasi jumppamatto ja pieni tyyny pään alle. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin. Vältä hajusteiden käyttämistä.

ENNAKKOVAATIMUKSET
Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. TRE:n aloittamista ei suositella raskaana oleville. Jos olet epävarma oman sairautesi suhteen, juttele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä.

KOULUTTAJA
TRE® Certification Trainer, diplomi-insinööri, Jyrki Rytilä. Jyrki vastaa TRE-ohjaajakoulutuksista ja TRE:n kehittämisestä Suomessa.

KOULUTUKSEN HINTA
Kurssin hinta on 120 € (sis. alv 10 %) sisältäen koulutuksen, pientä välipalaa ja luentomateriaalin. Koulutuksen voit maksaa Smartum-, Edenred- ja Eazybreak-seteleillä, käteisellä, kortilla, tai laskulla.

Mikäli haluat tulla kertaamaan aloituskurssin, sen hinta on silloin 60 € (sis. alv 10 %).


ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUT
Ilmoittautumiset täällä: Kalenteriin

Valitse haluamasi kurssi kalenterista ja ilmoittaudu linkin kautta sinne. Mikäli kaipaat lisäohjeita, ne löydät täältä: Kuinka ilmoittautua?

Peruutuspaikkoja kannattaa kysyä vaikka samana päivänä!

Tiedustelut ilmoittautumisesta: mari.trefinland(at)gmail.com

Tiedustelut kurssien sisällöistä: Jyrki jyrki.rytila(at)icloud.com tai 040 558 6466.