TRE Finland | TRE® -harjoitusryhmä, Helsinki
16002
page-template-default,page,page-id-16002,page-child,parent-pageid-15593,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

TRE® -harjoitusryhmä, Helsinki

TRE -harjoitusryhmä

 
Trauma Releasing Exercises tai Tension Releasing Exercises eli TRE® on yksinkertainen ja helposti omaksuttava kehon liikkeistä koostuva itsehoitomenetelmä. TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Menetelmä käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin.

Suomen vanhimmassa TRE-ryhmässä harjoittelu edistää ja tukee omaa TRE-prosessiasi, tapaat TRE-ohjaajia ja saat vertaistukea.
 
TRE-ryhmän harjoitukset pidetään 1. syyskuuta 2018 alkaen lauantaisin klo 12.30-14.00. Syyskauden viimeinen harjoituskerta on 15. joulukuuta. Kevätkausi 2019 alkaa 5. tammikuuta ja päättyy 25. toukokuuta.

Harjoitukset ovat  osoitteessa: Fudoshin dojo, Winqvistinkatu 1, 00240 Helsinki. Fudoshin-dojo sijaitsee Länsi-Pasilassa alle 10 minuutin kävelymatkan päässä Pasilan rautatieasemalta. Pääset harjoitussalille helposti omalla autolla: vieressä autohalli, ja ilmaista parkkitilaa – tosin vain kahdeksi tunniksi. Bussilla pääset linjoilla 22, 23, 50, 58, 59, 551 tai raitiovaunulla2 ja 7.

 
Mukaan kannattaa ottaa liikuntaan sopivat vaatteet. Jumppamattoja ei tarvitse kuljettaa mukana sillä Fudoshin dojo on budosali jossa lattia on päällystetty pehmeillä tatameilla.
 
Harjoitusmaksut: 20€/kerta tai 160€/10 kertaa (sis. alv. 10%). Harjoitusmaksun voit maksaa joko käteisellä, kortilla, suoraan pankkiin tai laskulla.

Ryhmän ohjaajana toimii TRE-ohjaaja Heidi Naakka **. Ryhmässämme harjoittelee myös useita muita TRE-ohjaajia jotka tarvittaessa osallistuvat TRE-ryhmän ohjaamiseen.

Tilin omistaja: STRATEGO GROUP OY (Y-tunnus: 1648822-3)
IBAN (tilinumero): FI51 8000 1570 7903 95
BIC/SWIFT: DABAFIHH
Viitenumero: 1313

 

** Heidi Naakka työskentelee tanssijana Helsingin kaupunginteatterissa. Hän valmistui tanssijaksi Tukholman tanssikorkeakoulusta 2002 ja sitä ennen tanssinopettajaksi Turun amk:sta. Hän on opiskellut myös kasvatustieteitä Oulun yliopistossa. Heidi on tanssinut lukuisten tunnettujen suomalaisten ja ulkomaisten koreografien teoksissa viimeisen viidentoista vuoden aikana.

”Minua kiehtoo TRE:ssä kehon oma tahto, mahdollisuus hoitaa itseä vain kuunnellen käsillä olevaa omaa hiljaisuutta. Tanssijana olen viritellut, tutkinut ja tuntenut kehoani tuhansia tunteja. Minulle oli aluksi täysin käsittämätöntä, että keho tärisi ja kiemurteli itsekseen ilman sen kummempaa keskittymistä, suorittamista tai pakottamista. Mikä primiitiivilahja meillä kaikilla onkaan! TRE on kuin kevät tuuli joka puhaltaa sanan mukaisesti luihin ja ytimiin. Se läpäisee kaiken.”

Heidi valmistui sertifioiduksi TRE-ohjaajaksi joulukuussa 2016.Hän osallistui TRE-ohjaajien kansainväliseen jatkokoulutukseen Kroatiassa toukokuussa 2018. Heidi on ohjannut niin yksityisasiakkaita kuin ryhmiä (mm. Helsingin kaupunginteatterissa).